Iedereen verdient een overhemd dat als gegoten zit, dat is onze drijfveer. De perfecte pasvorm staat daarom centraal: bij Ikal krijg je een overhemd dat precies goed aansluit op jouw fitte lichaamsbouw.

Deze drive is ontstaan uit de ervaring dat 'off-the-rack' overhemden alleen goed passen als je een redelijk standaard bouw hebt. Als fitte man heb je niet die standaard bouw en daarom kun je niet die écht goede pasvorm vinden in winkels en op webshops. De alternatieven, zoals op maat laten maken of te groot kopen en langs een kledingmaker gaan, kosten veel tijd en geld. Ikal is opgericht met het doel om precies die problemen de wereld uit te helpen.

Via een lange zoektocht naar de juiste maten en de beste kwaliteit hebben we hét Ikal overhemd ontwikkeld, speciaal voor fitte mannen. Gespecialiseerd dus op de niche markt van fitte mannen en dat zie je terug in de pasvorm en kwaliteit. Vergeet de slim-fit, muscle-fit, extra slim-fit en super slim-fit die andere merken aanbieden, bij Ikal krijg je de Ikal fit.

Het overhemd dat écht past bij jouw atletische, fitte of gespierde bouw.

(Foto: Bernie Helms, oprichter IKAL)

Bernie Helms, oprichter IKAL shirts