OVERHEMD VOOR MANNEN MET BREDE SCHOUDERS

Overhemd perfect op maat V-shape
12 reviews
€89,95
✔︎ Gratis bezorging ✔︎ Perfecte Fit  ✔︎ Gratis retour   
Premium overhemden op maat voor gespierde mannen, speciaal ontworpen voor de moderne gentlemen brede schouders en een V-shape. De pasvorm van een overhemd is de allerbelangrijkste eigenschap: als het niet als gegoten zit dan laat je kansen liggen om die stijlvolle look te realiseren.
Vooral voor mannen met brede schouders is het vinden van een overhemd op maat een uitdaging. Gelukkig is er nu een nieuw concept, een nieuw product: het Ikal overhemd op maat. Zónder stretch hebben we een maatshirt voor fitte mannen ontwikkeld, waarbij een perfecte pasvorm en kwaliteit tot uiting komen.

Pasvorm voor brede schouders

De pasvorm die je kunt verwachten is mooi aansluitend bij je middel, zodat er geen overtollige stof rond de taille zit. Bij je brede schouders, borst en boven rug zit het overhemd ook goed aansluitend waardoor je V-shape mooi uitkomt.

Uiteraard houden we rekening met voldoende bewegingsvrijheid zodat er geen knoopjes op spanning komen te staan bij je dagelijkse activiteiten. Want eerlijk is eerlijk, comfort is net zo belangrijk als pasvorm. Hierdoor krijg je niet die goedkope, stretchy, patserige pasvorm maar juist een premium, mannelijke en stijlvolle fit.

De pasvorm zoals James Bond ze rockt, waarbij je V-shape lichaamsbouw geaccentueerd wordt. Door de combinatie van premium kwaliteit en maatwerk voor mannen met brede schouders, is het overhemd perfect voor iedere gelegenheid. Of je nou naar je werk, een feestje of restaurant gaat: met IKAL maak je altijd een indruk.

Check de foto’s en video’s op de website en onze socials om een idee te krijgen van de pasvorm van onze muscle-fit overhemden.

PASVORM VOOR BREDE SCHOUDERS
Overhemd voor gespierde mannen

Het IKAL muscle-fit shirt

Via onze website kan je aan de hand van 4 korte instructies video’s je lichaamsmaten thuis opmeten, je hebt alleen een meetlint nodig!

Hiervoor hanteren we onze eigen unieke werkwijze: jij geeft je 4 maten door en wij bepalen op de achtergrond de perfecte maat overhemd om die gespierde fit te creëren.

Omdat we 34 maten op voorraad hebben die allemaal ontworpen zijn voor mannen met brede schouders, sluit er gegarandeerd 1 van de 34 perfect aan op jouw lichaam. Je hoeft dus niet door onze maattabel te scrollen op zoek naar de juiste maat, wij doen dat voor je!

Ervaar het zelfvertrouwen van het dragen een overhemd dat écht goed past. Ontvang binnen 2 dagen je nieuwe favoriete overhemd, waarbij de kwaliteit, comfort en pasvorm van topklasse zijn. Een unieke muscle-fit pasvorm die ontwikkeld is voor mannen met brede schouders.

Check het Ikal shirt hier

Het overhemd voor iedere gelegenheid

Of je nou op zoek bent naar een zakelijk overhemd voor formele gelegenheden of een eye-catcher om je casual outfit mee af te maken, het Ikal shirt biedt de perfecte oplossing met de moderne twist van de klassieke uitstraling. Best of both worlds dus, perfect voor naar je werk, de club of een feestje. Met de unieke pasvorm van Ikal voor mannen met brede schouders kom je altijd goed voor de dag.