Verzendbeleid

VERZENDBELEID:

Verzending is altijd gratis bij Ikal. Alle bestellingen worden verwerkt binnen 1 werkdag (met uitzondering van weekenden en feestdagen) nadat de bestelling is geplaatst. Houd er rekening mee dat tijdens grote volumes de verwerkingstijd langer kan duren dan normaal.

Direct uit voorraad geleverd, indicatie levertijd 1-3 werkdagen. Alleen bezorging naar adressen in Nederland.

Verzending naar huisadres: vandaag besteld, volgende werkdag verzonden. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Via die link kan je de exacte leverdatum vinden zodra deze door de koerier is ingepland.

Verzending naar PostNL ophaalpunt: na afronding van de bestelling kan je een PostNL ophaalpunt kiezen voor de levering. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Via deze link kun je de exacte leverdatum vinden zodra deze door de koerier is ingepland.

Verzendbeperkingen: we verzenden niet naar postbussen en alleen naar adressen in Nederland.

Als u een beschadigd artikel ontvangt of uw bestelling gaat verloren tijdens het transport, neem dan contact met ons op. We zullen met u samenwerken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen, wat kan bestaan uit het verstrekken van een terugbetaling of vervanging.