RETOUR- EN RESTITUTIEBELEID

RETOUR- EN RESTITUTIEBELEID:

Je hebt het recht om je bestelling binnen 30 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Wij hanteren een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat u na ontvangst van uw artikel 30 dagen de tijd heeft om een retourzending aan te vragen.

Om je herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons op de hoogte stellen van je beslissing door een mail te sturen naar e-mail info@ikal.nl, onder vermelding van je naam en ordernummer.

Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, stellen we u hiervan op de hoogte, zodat we u kunnen laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u binnen 10 werkdagen automatisch terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Retouradres: Vlinderbalg 15, 9746 RT, Groningen.

VOORWAARDEN VOOR RETOURZENDINGEN:

Om ervoor te zorgen dat de goederen in aanmerking komen voor retournering, moet je ervoor zorgen dat:

  • De goederen ongedragen, onbeschadigd en schoon schijn
  • De goederen zijn ontvangen in de laatste 30 dagen
  • De goederen zich bevinden in de originele verpakking

De volgende goederen kunnen niet worden geretourneerd:

  • De levering van goederen die op maat gemaakt of gepersonaliseerd zijn.
  • De levering van goederen die naar hun aard niet geschikt zijn om te worden teruggezonden, bijvoorbeeld goederen die snel bederven of waarvan de vervaldatum is verstreken.
  • De levering van goederen die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn voor retournering en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • De levering van goederen die na levering, naar hun aard, onlosmakelijk met andere items gemengd zijn.

We behouden ons het recht voor om naar eigen mening retouren te weigeren die niet aan de bovenstaande retourvoorwaarden voldoen.

Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retouraanvraag te hebben ingediend, worden niet geaccepteerd.

GOEDEREN RETOURNEREN

Het retour sturen van de goederen is geheel gratis. Stuur binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen een retourverzoek naar info@ikal.nl, onder vermelding van je naam en ordernummer. Vervolgens ontvang je gratis het retourlabel via de mail.

CONTACT

Als je vragen hebt over ons retour- en restitutiebeleid, neem dan via e-mail contact met ons op info@ikal.nl.